Ost till kräftorna

Augusti är ju kräftornas festmånad. Och oavsett vilka kräftor man föredrar så funkar samma goda ostar.  På knäckebrödet vill man kanske  ha en krämig Norrbottensost, en vällagad brännvinsost eller föredrar man en ost med kryddor har vi en liten mjukare danbo med kummin eller den klassiska vällagrade  kryddosten från Boxholm med kummin och nejlika. 
En självklar favorit till kräftor är blåmögelost. Fromage de Riom, en krämig ost med lagom mycket sälta.
Trevlig helg alla ostälskare.

#ostaffärgöteborg #ostaffärenilinne #cheesestore #linnegatan46 #cheese #ostbutik #ostälskare #linné #ostostost #ostgöteborg #ostaffär #linné #vinprovninggöteborg #ostochvinprovningar #handlalokaltlinné #handlalokalt #kräftor #osttillkräftor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *