Provningar

 

VÅRA ÖPPNA OST OCH VINPROVNINGAR.

Nu  drar vi igång provningar I butiken på Linnégatan 46, där vi sitter bredvid varandra, svårt att hålla avstånd.

Ni kommer sitta nära andra sällskap 

 
 
 
Lördag  11 juni  kl.16.00     3 plats
 
 
Fler datum kommer till hösten….

Är ett datum fullbokad går det bra att sätta upp sig på vår reservlista. Vi får en del sena avbokningar.

Boka dina platser genom att maila till linn@ostaffarenilinne.se  

 

Vi håller ost och vin (öl) provningar alla dagar i veckan  i vår mysiga lilla butik på Linnegatan 46, butiken är så liten och gemytlig att vi får max plats med 10 personer/provning. 
Boka in en trevlig kväll i ostens tecken med släkt och vänner, kollegor, företaget, jubilaren m.m, detta passar alla som gillar ost.
Alla provningar tar ca 2-2,5 timmar och då ingår 6 ostar från de 6 ostgrupperna som vi kombinerat med ett passande vin till varje ostgrupp, 2 olika marmelader och 2 olika kex.

Då Ostaffären i Linné och Linnégatans Ostgrossist är två olika företag och har varit så de senaste 13 åren gäller inte Linnégatans ost AB ost&vinprovnings presentkort på Våra (Ostaffären i Linné) provningar.

Öppen provning

Några gånger per år har vi öppen provning i vår butik, alla kan anmäla sig till denna. Det är ett trevligt sätt att lära känna nya människor på ett enkelt sätt!
Det kostar 459kr per person
För att få behålla sin plats på provningen vid en bokning vill vi ha full betalning senast 1 vecka före provningens datum.
Vi förbehåller oss rätten att få ställa in en provning om antalet understiger 6p på Linnegatan 46 eller 10p på hakets provningar. Vi ger då full återbetalning alternativt bokar om till ett annat datum som passar deltagarna.

Privat provning

Vill man boka en egen provning i privat sällskap alla dagar i veckan i vår lilla butik så är det fullt möjligt. Detta kostar…
3300 kr om man är 6 eller färre.

4200kr om man är upp till 8 personer.

4590 kr om man är upp till 10 personer.

7344kr om man är upp till 16 personer. (ENDAST FÖR HEMMA PROVNINGAR)

 

Lördagar och söndagar börjar vi provningen senast kl. 16.00

Större sällskap

Vi håller också provningar för större sällskap och grupper, vill ni att vi kommer ut till er och håller en provning så är detta också möjligt.
Då har vi ett minimum på 10 p och det kostar 4590 kr upp till 10p och 73440 kr upp till 16p

Vid faktura tillkommer moms.

Provningarna hålls valfri tid och alla dar i veckan om vi kommer till er, dock senast 16.00 på lördagar och söndagar. Vill ni sitta i butiken styr våra öppettider, så 30 min efter stängning är ni välkomna, alla dar i veckan och senast 16 på lördagar och söndagar.

VI HAR 18 ÅRS GRÄNS PÅ ALLA VÅRA PROVNINGAR

 

 

Bokning och frågor:

linn@ostaffarenilinne.se
031-7750460