Middagstips fars dag

Ett trevligt och framför allt GOTT middags och efterrättstips till fars dag❤. Raclette med tillbehör, gino och brie m hjortron till efterrätt. Sååå gott!

I stort sett alla ostar över 17% smälter finfint i raclette grillen. På bilden har vi opastöriserad raclette, Kaltbach creamy, morbier, mild dansk danbo och för lite extra sälta blåmögelosten Fromage de Riom. Klassiska tillbehör är skinka, kokt potatis, cornichones, picklade grönsaker m.m.
Gino görs på skivade jordgubbar, banan och kiwi. Toppas med mycket riven vit choklad.
Varm Brie ❤ kall hjortronsylt.

Inget Raclette järn? Vi har två som vi lånar ut när ni handlar racletteosten hos oss.

ostaffärgöteborg #ostaffärenilinne #cheesestore #linnegatan46 #cheese #ostbutik #ostälskare #linné #ostostost #ostgöteborg #ostaffär #linné #vinprovninggöteborg #ostochvinprovningar #handlalokaltlinné #handlalokalt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *