Tilltugg

Lite tilltugg tips. Till fördrinken, kräftskivan m.m.
Smördegsinbakade godingar.

buffelmozzarella, tomat och basilika.

Skär smördegen i fyrkanter . Lägg på en liten bit mozzarella,  lite urkärnad  och bitad coctailtomat toppa med basilika. Färsk eller torkad. Pensla kanterna med ägg och vik ihop.

fetaost, spenat och rödlök.

Skär smördeg i fyrkanter. Lägg på en bit fetaost, fräs rödlök och spenat. Toppa med spenatfräs och pensla kanterna och vik ihop. 

225°c ca 15-20min tills de får en gyllene färg. Serveras varma eller kalla. De går oxå toppen att frysas ogräddade för senare festligheter.

Tips på andra fyllningar.

En kub Västerbottensost. Supergott med hjortronmarmelad. Kanske

en bit brieost. Oxå toppengott med hjortronmarmelad.

blåmögelost och päron

Superenkelt, lätt att förbereda och sååå gott?? och självklart går osten att köpas hos oss❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *