Provningar

Vi kommer att förlänga alla presentkort med ett år köpta under 2019. Och följer självklart alla restriktioner.

VÅRA  ÖPPNA PROVNINGAR ÄR INSTÄLLDA TILL I HÖST. VI HÅLLER PROVNINGAR FÖR SLUTNA SÄLLSKAP. Och följer självklart alla restriktioner.

 

 

 

 

 

Nu har vi nya datum för våra trevliga ost & vinprovningar.

 

Fler datum kommer.

Är ett datum fullbokad går det bra att sätta upp sig på vår reservlista.

 

Vi håller ost och vin (öl) provningar alla dagar i veckan i vår mysiga lilla butik på Linnegatan 46, butiken är så liten och gemytlig att vi får max plats med 10 personer/provning.
Boka in en trevlig kväll i ostens tecken med släkt och vänner, kollegor, företaget, jubilaren m.m, detta passar alla som gillar ost.
Alla provningar tar ca 2-2,5 timmar och då ingår 6 ostar från de 6 ostgrupperna som vi kombinerat med ett passande vin till varje ostgrupp, 2 olika marmelader och 2 olika kex.

Då Ostaffären i Linné och Linnégatans Ostgrossist är två olika företag och har varit så de senaste 9 åren gäller inte Linnégatans ost AB ost&vinprovnings presentkort på Våra (Ostaffären i Linné) provningar.

Öppen provning

Några gånger per år har vi öppen provning i vår butik, alla kan anmäla sig till denna. Det är ett trevligt sätt att lära känna nya människor på ett enkelt sätt!
Det kostar 425kr/p
För att få behålla sin plats på provningen vid en bokning vill vi ha full betalning senast 1 vecka före provningens datum.
Vi förbehåller oss rätten att få ställa in en provning om antalet understiger 6p. Vi ger då full återbetalning alternativt bokar om till ett annat datum som passar deltagarna.

Privat provning

Vill man boka en egen provning i privat sällskap alla dagar i veckan i vår lilla butik så är det fullt möjligt. Detta kostar…
3060 kr om man är 6 eller färre.
4250 kr om man är mellan 7 och 10 personer.

Större sällskap

Vi håller också provningar för större sällskap och grupper, vill ni att vi kommer ut till er och håller en provning så är detta också möjligt.
Då har vi ett minimum på 10 personer och kostar 425 kr/p. Vid faktura tillkommer moms.

Provningarna hålls valfri tid och alla dar i veckan om vi kommer till er, dock senast 16.00 på lördagar. Vill ni sitta i butiken styr våra öppettider, så 30 min efter stängning är ni välkomna, alla dar i veckan och senast 16 på lördagar

VI HAR 18 ÅRS GRÄNS PÅ ALLA VÅRA PROVNINGAR

Bokning och frågor:

linn@ostaffarenilinne.se
031-7750460